• ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΕΡΓΟ

 • Βιογραφικά Στοιχεία

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  O κ. Στυλιανός Κούτσιας είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1983-1989) και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (Βαθμός «Αριστα»).

   

  Ειδικεύτηκε σε τμήμα Γενικής Χειρουργικής και Αγγειοχειρουργικής σε Νοσοκομείο της Αγγλίας (Royal Bluckburn Infirmary), στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 των Αθηνών και στο Αγγειοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

   

  Απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής τον Δεκέμβριο του 2001.

   

  Εξειδικεύτηκε στην Ενδοαγγειακή χειρουργική στη Μεγάλη Βρεττανία (Νοσοκομείο Queen's Mary, Νότινγχαμ) κάτω από την καθοδήγηση ενός από τους πρωτοπόρους της Ενδοαγγειακής Χειρουργικής στον κόσμο, τον Καθηγητή Brian Hopkinson.

   

  Αποτέλεσε τον πρώτο (1ο) Επιμελητή Ειδικό Αγγειοχειρουργό, της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι εγκατεστημένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (από το Μάρτιο του 2006). Η κλινική αυτή εξυπηρετεί όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας και το Νομό Φθιώτιδας (περίπου 1.000.000 πληθυσμό).

   

  Συμμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop) που αφορού-σαν την Ενδοαγγειακή χειρουργική, τις νέες τεχνικές ενδοφλέβιας κατά-λυσης των κιρσών (Laser ή ραδιοσυχνότητες) και τη θεραπεία του Διαβητικού ποδιού.

   

  Από τον Ιανουάριο του 2011 έχει εκλεγεί Λέκτορας Αγγειοχειρουργικής - Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συμμετέχει σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Κλινικής.

 • Βιογραφικά στοιχεία

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΑΝΑΔΡΟΜΗ

All Posts
×